Linija Volume E Corposita

Močni lasje in popoln volumen

Naravno tanki lasje so zelo nežni in jih zato težko oblikujemo. Ob uporabi likalnika postanejo izsušeni, preveč mehki, brez volumna in strukture. Zaradi nežnosti svoje strukture so lomljivi, občutljivi in naelektreni, pri sušenju pa neprijetno opletajo.

Da bi tanke in nežne lase napolnili z lahkotnostjo oz. preprečili njihovo obteženost so pri Actyvi ustvarili novo linijo, ki lasno strukturo naredijo polno in močno, s tem pa olajšajo oblikovanje obstojne pričeske s polnim volumnom. Temelj vseh izdelkov te linije je Tehnologija Fulness System - kombinacija aktivnih snovi na osnovi naravnih izvlečkov in rastlinskih beljakovin. 

Izvleček lipovih popkov lasno strukturo obda z naravnim zaščitnim ovojem, ki las oživi in učvrsti njegovo strukturo, s tem pa omogoči lažje ohranjanje volumna.

Izvleček lanenih semen je bogat z beljakovinami, vitamini in naravnimi antioksidanti, ki zagotavljajo mehkobo, telesnost in trajnost pričeske.

Sojine in pšenične beljakovine se združijo z lasno strukturo, jo učvrstijo in ji zagotovijo popolnost.


Volume E Corposita Shampoo

Šampon za močne lase in poln volumen

Lase globinsko očisti. Upošteva naravno ravnovesje v koži in okolju. Lasje so po uporabi živahni in lahkotni ter polni od korenine pa vse do konice lasu.

Volume E Corposita Cond

Balzam za močne lase in poln volumen

Omogoči lažje česanje tankih in občutljivih las. Po uporabi so lasje polni in sijoči, a ne obteženi. Pri sušenju preprečuje naelektrenost las, zato jih lažje oblikujemo v pričesko, polno volumna. Pričeska je obstojna, lasje pa polni, sijoči in lahkotni.

Volume E Corposita Fluid

Fluid za močne lase in poln volumen 

Izdelek za lase brez izpiranja. Lase z njim lažje oblikujemo, saj jih učvrsti od korena do konic in so tako naravno močnejši. Pričeska je polna in dolgo obstojna. 

Frizerski salon Meri