Kemon And

 

Nova linija za oblikovanje pričesk

AND by Kemon

Linija izdelkov za oblikovanje pričeske. Aktivne snovi z antioksidativnimi učinkovinami in UV-filtri omogočajo, da izdelki lase hranijo, obnavljajo in ščitijo. Zaradi svoje lahkotne sestave jih ne obtežijo. Izdelki so nežnega vonja in primerni za naravno pričesko, ki jo z lahkoto oblikujemo in prilagodimo lastnemu stilu.

 

BODY FLUID 14

Fluid za večji volumen las, ki le-te ščiti pred vročino sušilca za lase. Lasje so po uporabi čvrsti, svilnati in kompaktni.

Uporaba: Nanesemo na vlažne lase ter z glavnikom razporedimo po njihovi celotni dolžini las, nato jih oblikujemo. 

LISS SPRAY 15

Lahkoten sprej, ki naredi lase sijoče in odstrani krepast videz. Lasje so takoj po uporabi sijoči, mehki in živahni ter ohranijo naravno elastičnost. Sprej ščiti lase pred vročino sušilnika za lase.

Uporaba: Razpršimo po vlažnih laseh in z glavnikom enakomerno razporedimo. Lase po želji posušimo.

 

 CURL GEL 24

Gel za oblikovanje pričeske, ki na naraven način ukroti kodraste ali valovite lase ter jih naredi voljne in prožne.

Uporaba: Nanesemo na vlažne ali suhe lase od korenin do konic. Po nanosu na vlažne lase le-te posušimo z difuznim sušilcem za lase. Po nanosu na suhe pa takoj oblikujemo želeno pričesko.

 

 

 TONIC CREAM 33

Krema za oblikovanje in poživitev pričeske. Odstrani krepast videz in pričeski povrne obliko. Kodrasti in valoviti lasje so po uporabi znova polni življenja.

Uporaba: Nanesemo na vlažne lase in z glavnikom porazdelimo kremo po celotni dolžini las. Za dosego želenega naravnega videza lase posušimo s sušilcem.

 

 VOL FOAM 43

Pena za oblikovanje pričeske, ki lasem podari volumen in čvrstost. Po uporabi so lasje sijoči in voljni. Pena je primerna za vse tehnike sušenja las, zagotavlja pa čvrsto pričesko odličnih oblik, pri kateri lasje ostanejo mehki in jih enostavno razčešemo.

Uporaba: Peno v poljubni količini iztisnemo na dlan, vmasiramo v vlažne lase in jih posušimo.

 

 VAMP SPRAY 44

Hitro sušeči se lak za dolgo obstojno pričesko, ki lasem podari volumen, obliko in sijaj. Pričeska je pri vseh tipih las po uporabi laka, polna volumna, lepo oblikovana in sijoča. Lak lasem podari zdrav videz in naraven sijaj. 

 

 

 FIX GEL 54 

Gel za čvrsto pričesko in oblikovanje jasnih in natančnih linij. Pričeska je odločno oblikovana, lasje pa sijoči.

 

 FIX SPRAY 55

Sprej v gelu za odločno oblikovano in dolgo obstojno pričesko       

SATIN PASTE 32

Kompaktna pasta z mehko in voščeno teksturo za oblikovanje in definiranje pričeske. Srednje utrjuje in mehko preoblikuje pričesko, lasje pa imajo naraven, mat videz.

 

 SOFT CREAM 23

Rahla krema za naravno oblikovanje pričeske, ki preprečuje elektrostatični efekt na laseh.

Nanesete jo na vlažne lase, če želite mehko oblikovanje. Če pa želite nežno definirati pričesko in ustvariti naraven videz s čistimi linijami, kremo nanesete na suhe lase.

 

 MAGIC SERUM 26

Koncentrirani serum za doseganje homogene strukture in popolne kontrole v fazi končnega oblikovanja pričeske.

 

 HAIRSHAPER 63

Z nanosom na mokre lase boste imeli popoln nadzor nad obliko, leskom, strukturo ter volumnom pričeske.

Na suhih laseh pa omogoča oblikovanje, definicijo, kontrolo in močan učinek.

 

 

 

 GELWAX 45

Za elastične, bleščeče in fleksibilne pričeske uporabite Gelwax na mokrih laseh. Na suhih laseh pa postane Gelwax kot vosek, ki lasne šope ločuje, jim daje lesk ter vedno znova omogoča preoblikovanje pričeske.

SHINE SPRAY 06

Je sprej za takojšen in popoln sijaj. Lahka obloga, ki ovije las in ga ščiti pred učinki vlage ter omejuje pojav naelektrenosti las. Izdelek se hitro posuši in ne masti las. Idealen je za sijoče dokončanje in popoln videz, ki ne jemlje obstojnosti drugim izdelkom za oblikovanje. Zaradi izredno lahkotne teksture je primeren za tanke lase.

HEAT SPRAY 25

Termična zaščita je ključna, če želimo obdržati lepe in zdrave lase. Ultra fin spraj deluje kot termična zaščita in preprečuje, da bi las izgubil vlago, ob tem ohranja zdrava vlakna med uporabo likalnika oz.kodralnika za lase. Lasje so zdravi, svilnati, kompaktni in sijoči. Zagotavlja dolgotrajen učinek in deluje proti vlagi.

VOL SPRAY 34

Sprej za volumen, ki daje polnost, volumen in občutno podporo pri oblikovanju ter hkrati ovije las z obstojno in sijočo prevleko. Sestavine prevleke oblikujejo sijočo in fleksibilno strukturo, utrjujejo na naraven način, medtem ko aktivne sestavine omogočajo dolgotrajnost pričeske, odpravljajo razmršenost s popolnim antistatičnim učinkom in hkrati preprečujejo nastanek prostih radikalov pri izpostavljenosti sončnim žarkom.

SALTY MIST 40

Sprej za teksturo, narejen na osnovi morske soli, poveča volumen, nudi dolgotrajno podporo in mat učinek.

MATTE PASTE 41

Pasta za oblikovanje z mat učinkom ter močnim in hkrati fleksibilnim utrjevanjem. Idealna za krajše in srednje dolge lase.

VOL POWDER 42

Prah za volumen je narejen na osnovi mineralov in nudi podporo ter ohranja pričesko kljub delovanju sile težnosti, nudi mat učinek ter zagotavlja po samem nanosu takojšnjo in dolgotrajno podporo brez kakršnih koli ostankov na laseh. Če se uporabi pri lasnih koreninah, nudi podporo in vpija loj, medtem ko daje po celotni dolžini las izreden volumen celotni pričeski.

 

Za takojšnjo prepoznavnost ima vsak izdelek ob imenu določeno številčno kodo, sestavljeno iz dveh števil. Prvo število, ki je višje, označuje stopnjo obstojnosti, drugo, nižje pa zaznamuje stopnjo sijaja.

STOPNJA

OBSTOJNOSTI

 

STOPNJA

SIJAJA

NEOBSTOJNA 0 ZELO MOTEN

MEHKA IN

LAHKOTNA

1 MOTEN

NARAVNO

OBLIKOVANA

2 SATINIRAN

SREDNJE OBSTOJNA in

PROŽNA

3 NARAVEN

UREJENIH LINIJ in

ODLOČNA

4 SVETLEČ

OSTRA in

IZKLESANA

5 ZELO SVETLEČ
DOLGO OBSTOJNA 6 IZJEMNO BLEŠČEČ
Frizerski salon Meri