Liding Care Hair Pride

Energija za šibke in tanke lase, ki so nagnjeni k izpadanju, s pomočjo krepilnega in poživljajočega delovanja glikoproteinov.

Hair Pride Shampoo

Energijski šampon

Prvi korak na poti do uspeha z nego Hair Pride je pravilno čiščenje las, ki so nagnjeni k izpadanju. Poleg sestavin, ki krepijo in hranijo lase, je za posebni šampon iz te serije značilna izjemna nežnost med umivanjem. Lase krepi do korena in s foliklov odstrani vso nečistočo.Lasem daje sijaj, navlaži lasišče in ga pripravi na nadaljno posebno nego za preprečevanje izpadanja las.

 

 Hair Pride Scalp

Nega za krepitev las

Nega z izpiranjem z blažilnim in krepilnim učinkom za občutljivo lasišče in lase, ki so nagnjeni k izpadanju. Lasišče pripravi na nego z losjonom Hair Pride. Dopolnjujoče se delovanje glikoproteinov, procianidina, ginsenga in aminokislin intenzivno deluje na krepitev oslabljenih lasnih mešičkov. Silikonska tekočina, kozmetična olja in antistatiki pa skrbijo za mehkobo, sijaj in polnost las.

 

 Hair Pride Lotion

Energijski losjon

Energijski losjon za lokalno uporabo, ki je ustvarjen za preprečevanje izpadanja las. Optimizira življenjski ciklus lasu, poveča kožno mikrocirkulacijo in vnos hranljivih snovi. Deluje proti staranju in spodbuja rast močnejših in bolj zdravih las.

 

 Hair Pride System

Komplet proti izpadanju las

Šampon, nega za krepitev in losjon Hair Pride lahko kupite skupaj v praktičnem in ugodnem pakiranju.

Frizerski salon Meri