Villa Lodola linija Remedium Sebi Argilla

 

REMEDIUM SEBI ARGILLA

Čistilno sredstvo za uravnavanje delovanja žlez lojnic

Bio-ekološko sredstvo za umivanje las in lasišča s prekomernim delovanjem žlez lojnic

Ključni sestavini: biološko pridelani breza in vrba

Bela glina absorbira prekomerno maščobo, nečistoče, toksine in neprijetne vonjave s kože in las. Stimulira microcirkulacijo krvi in nežno spodbuja obnavljanje celic lasišča.

Izvlečki saw palmette, sezama in argana vsebujejo velike količine fitosterolov, ki zavirajo delovanje encima 5a-reduktoza in posledično normalizirajo delovanje žlez lojnic.

Izvlečka breze in vrbe sta naravna tonika, adstringensa ( to je snov, ki zožuje površinske krvne žilice in tako zmanjšuje vnetja ) in čistilni sredstvi. 

*biološko pridelani

 

Cena: 20,00 eur

-20%

16,00 eur

 

 

CUTIS SANA ARGILLA

Umije in očisti

Za umivanje in čiščenje občutljivega, razdraženega lasišča in lasišča, ki se pretirano lušči iz najrazličnejših vzrokov ( prhljaj, luskavica, seboroični dermatitis..)

Ključni sestavini: biolško pridelana epinec in žajbelj

Bela glina absorbira prekomerno maščobo, nečistoče, toksine in neprijetne vonjave s kože in las. Stimulira microcirkulacijo krvi in hkrati nežno spodbuja obnavljanje celic lasišča.

Riževi otrobi - njena okrogla oblika delcev omogoča tej sestavini, da se nežno razširi po lasišču in pri tem izvede nežen, a hkrati učinkovit peeling.

Izvlečki žajblja, ameriškega slamnika in sladkega korena ob čistilnem delovanju zagotavljajo protivnetno in antiseptično delovanje.

Izvleček rmana učinkovito blaži vneto lasišče.

Izvleček repinca pripomore k uravnavanju delovanja žlez lojnic.

K protibakterijskemu delovanju in zaviranju nastanka prhljaja pripomorejo tudi aktivne snovi, ki jih vsebujejo brazilsko olje iz orehovih semen in drevesne smole copaibe ( dreves iz južnoameriških pragozdov ).

*biološko pridelani

 

Cena: 20,50 eur

-20%

16,40 eur

Frizerski salon Meri