Storitve

Striženje


Striženje se v frizerstvu nenehno spreminja, zato mi tem spremembam sledimo. Zato nam je izziv, da lahko nekaj sprememb prenesemo tudi na vas.

Barvanje

 


Pri barvanju uporabljamo profesionalne barve Wella in Kemon ter jih skupaj z vašimi željami in našim znanjem presegamo.

Ličenje

 

Saša Godejša je naša zunanja sodelavka za make - up

Saša Godejša je leta 2004 diplomirala na londonski University of Arts - smer Fashion and Media Make-up. Ličenju se profesionalno posveča že od leta 2000. 

Delala je v Londonu za kozmetično hišo Bobbi Brown ter sodelovala pri številnih modnih revijah.

V Sloveniji pa dela z uveljavljenimi in priznanimi modnimi fotografi ( Aleš Bravničar, Miran Juršič, Mitja Božič ) za večino medijskega tiska, za oglaševanje - Mobitel, Mura, Lisca, Si-mobil, za gledališče Tomaž Pandur  - gledališke igre 100 minut, Nikola Tesla.

Za make - up se lahko naročite na telefon 04/ 596 23 57 ali 040 747 805

Fotografije: Mitja Božič

Make - up: Saša Godejša

Revija ELLE

Svečane pričeske

Svečane pričeske - za maturo, poroko, poslovno kosilo ali večerjo...

Manikura

Katja Čebron je naša zunanja sodelavka za manikuro. Z veliko mero potrpežljivosti in veselja vam pomaga pri oblikovanju vaših naravnih nohtov, lahko pa vam naredi gelirane nohte s konico in poslikavo ali gelish naravni nohti. 

 

LiteRam

LiteRam - obnova las z naravnimi aminokislinami, ki so glavne pri tvorbi keratina. Priporočamo jih pri težavah kot so poškodovani lasje, tanki, brez leska, mastni. Po terapiji LiteRam so lasje gladki, enakomerno odebeljeni, niso hidroskopični, se svetijo in se gladko razčesavajo.

Trajno kodranje las

 


Trajno kodranje las - uporabljamo profesionalno kozmetiko za trajno kodranje las - Wella Performa preparat. Pomembno pri trajnem kodranju las je struktura las, določitev ustreznega preparata in tehnika navijanja s katero dosežemo želeno pričesko. Po trajnem kodranju las je pomembna nadaljna nega las. 

Nega las in lasišča

Nega las in lasišča – pomembna je profesionalna lasna kozmetika – Wella in Kemon. Svetujemo vam pri izbiri za nego las za skodrane, izsušene, poškodovane, tanke, za barvane lase in lase brez leska, izdelki z, ki očistijo lasišče in lase od prhljaja, za občutljivo lasišče in proti izpadanju.

 
Frizerski salon Meri