Salon Meri - Frizerstvo Kepic - O nas
O nas

Spretne roke nadaljujejo tradicijo

Pisalo se je leto 1968, ko je Salon Meri v Tržiču odprl svoja vrata. V »železnih« časih je bilo težko dobiti prostor, kjer bi spretne roke lahko oblikovale pričeske, a Meri je zaradi vrhunske kvalitete storitev, ki jih je nudila in vztrajnosti vendarle uspelo. Že takoj na začetku je zaposlila štiri frizerje in štiri vajence, saj dela ni in ni zmanjkalo. V salon so prihajali z vseh vetrov in nekateri se vanj, po 53 letih, vračajo še danes. Čeravno že v pokoju, je ponosna na dober glas, ki ji ga je uspelo ohraniti in sina Boštjana Kepica, ki s spetnimi rokami nadaljuje družinsko tradicijo.

O nas

Kdo je Boštjan Kepic?

Ob poplavi tako imenovanih mojstrov oblikovanja pričesk v Sloveniji, nedvomno izstopa Boštjana Kepica, katerega salon ima 50-letno tradicijo. Znanje in napredek pri negovanju lasišča je bilo vseskozi vodilo salona, vse od skromnih začetkov Meri Kepic, ki je svoje znanje neskromno delila s svojimi zaposlenimi in z njim zasvojila tudi sina Boštjana.

Danes, po izobraževanju na najprestižnejši akademiji Vidal Sasson v Londonu, strokovnih seminarjih v Rusiji, Srbiji, Nemčiji in Italiji, Boštjan pravi, da dobrega frizerja odlikujeta občutek za estetiko in talent za vihtenje škarij. Pomembno je tudi, da si svojo kreacijo vizualiziraš še preden se lotiš dela in jo uskladiš z obliko obraza, stilom oblačenja in načinom življenja. A brez predanosti delu in spremljanja modnih smernic pravega učinka ni, četudi je talent velik.

Boštjan Kepic v Sloveniji velja za vrhunskega »colorista«, saj se nenehno izobražuje na strokovnih seminarjih doma in v tujini. Mnogim pričara nasmeh na obrazu saj uresničuje sanje, obnavlja lasišče in lase,- in jih po želji strne v lično pričesko. Zato ni naključje, da je pogosto sodeloval pri pomembnejših modnih revijah in večjih televizijskih projektih (izbor za Miss Slovenije, izbor slovenske predstavnice za pesem Evrovizije, pri informativni oddaji Piramida in razvedrilni Na zdravje! )

Boštjan Kepic
O nas
 • 1992 delo v družinskem salonu Meri
 • 1993 specializacija pri g. Dragi Kern, LJ
 • 1994 specializacija na svetovno znani akademiji Vidal Sasson, London
 • 1994 – 2009 dela na različnih modnih revijah in znanih prireditvah po Sloveniji ( npr. izbor za Miss Slovenije, EMA izbor popevke za Eurosong, oddaji Piramida in Na zdravje )
 • 1995 prevzame upravljanje družinskega salona Meri in ga vodi še danes
 • 1995 – 2002 demonstrator in sodelavec pri Kadus group Avstrija, Slovenija
 • 1997 za Davines dela po Jugoslaviji s svetovno znanim frizerjem in stilistom visoke mode Edom Bianchijem
 • 1999 z Edom Bianchiem nastopa po Italiji
 • 2003-2009 izvaja seminarje za večje frizerske korporacije kot so Wella, Rover Hair in Kemon
 • 2002 na povabilo podjetja Wella postane demonstrator in zunanji sodelavec Wella Darmstadt
 • izvaja seminarje za Kemon Slovenija

ODPIRALNI ČAS

PONEDELJEK – PETEK :
12.00 – 20.00
SOBOTA : po dogovoru
Start typing to see products you are looking for.
Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup